Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

Velký projekt, který dává naději

Na celém světě stále existuje 67 milionů dětí ve věku základní školní docházky, které kvůli hladu do školy nechodí. A jsou miliony dalších, které ji sice navštěvují, ale hlad je pro ně jednou z největších překážek v soustředění a učení.

Do pátého roku Rozvoněno jsme si přidali jeden velký závazek. V rámci naší podpory charitativního hnutí Mary's Meals jsme začali finacovat školní stravování konkrétní škole. Zajištěním školního jídla v místě vzdělávání nabízí Mary's Meals naději na lepší život dětem v nejchudších zemích světa.

Jedná se o základní školu Chiteko, která se nachází na malém ostrově uprostřed jezera v Malawi. Do 1.–8. třídy tam chodí 535 žáků a škola má celkem 10 učitelů. Stravování pro 1 dítě na celý školní rok stojí 550 Kč. My jsme se zavázali, že budeme hradit veškeré náklady na školní stravování pro všechny žáky po celý školní rok a dále. Koupí našich produktů podporujete tento projekt a sytíte potřebné děti ve zmiňované škole. Děkujeme.  

Na našem eshopu najdete dva produkty, kterými z větší části přispíváte na Mary's Meals. Jedná se o dobročinnou svíčku Naděje, která je vyrobená z kokosového a sójového vosku a ovoněná 100% éterickými oleji levandule a citronely. V letních měsících vám bude sloužit i jako odpuzovač hmyzu. Zakoupením svíčky zajistíte 40 porcí jídla dětem ze školy Chiteko. Dalším produktem je kaše Likuni Phala, jejíž složení odpovídá tomu, které jedí děti právě v Malawi. Kaše obsahuje převážně kukuřici a sóju. Nově si ji můžete u nás zakoupit a ochutnat. Kaší zajistíte 5 porcí jídla dětem ze školy Chiteko. 

Máme radost, že naše pomoc Mary's Meals je nyní pro vás i pro nás mnohem konkrétnější. 

 

Zajímá vás celý příběh charitativní organizace Mary's Meals? Podívejte se na 30 minutový dokument: 

 

Zdroj fotografií: Mary's Meals Česká republika a vlastní